کارگردان سریال «یوسف پیامبر(ع)» دربارهی نگارش سریال «حضرت موسی (ع)» یادآور میشود: حدود 80 قسمت از این مجموعه را نوشتهام و تلویزیون هم آماده است این کار را انجام دهیم.
سلحشور که برای صحبت کردن توان کافی ندارد و نمیتواند جملات خود را منسجم ادا کند، در پاسخ به اینکه آیا همچنان همان موضعگیری را در قبال سینما دارد؟ میگوید: بله؛ من طرفدار سینمای اسلامیام و نه این سینمایی که وجود دارد. اگر انرژیمان را برای تجلی و ظهور سینمای اسلامی بگذاریم یقینا بخش اعظمی از انقلاب را احیاء کردهایم. اگر کسی دنبال دنیا و نشان دادن خودش است این سینمای اسلامی، انقلابی و جنگی ما نیست. فرقی نمیکند چه سینما، چه تئاتر و چه تلویزیون.
او ادامه میدهد: صحبتهای زیادی دارم ولی دلم میخواهد مردم برایم دعا کنند. به هر حال چه دعا کنند و چه دعا نکنند، همه ما و مومنان رفتنی هستیم. چه کسی میماند؟ از مردم عزیز خواهش میکنم برای من دعا کنند که به شدت نیازمندم.
کارگردان «مردان آنجلس» همچنین میگوید: از خداوند روزی هزار بار میخواهم که بر من شفای خیر عنایت کند و از مردم عزیز میخواهم که این دعا را در حق من داشته باشند.
سلحشور که توان راه رفتن هم ندارد، دربارهی شرایطی که به لحاظ جسمی برایش پیش آمده است، یادآور میشود: متاسفانه درمانها در مملکت ما هنوز در مراحل ابتدایی علمی است. در یکی از مراحل کار درمانم به دلیل تزریقی که به من کردهاند و همچنین حساب شده نبود، فلج شدم.
فرزند سلحشور در ادامه نیز یادآوری میکند: در مراحل درمانی پدرم، سرمی که به وی تزریق کردند و حساب شده نبود، باعث فلج شدن پاهایش شد؛ البته محاسبه کرده بودند که بدن ایشان چه واکنشی خواهد داشت. ضمن اینکه این مشکل فقط بخاطر آن مساله نبود، کمی هم اعصاب خودشان باعث شد.
دکتر احمدی مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، محمود عزیزی رئیس هیات مدیره این موسسه، اسماعیل خلج از هنرمندان پیشکسوت و جمعی از مدیران این موسسه از فرج الله سلحشور عیادت کردند.
در این دیدار همچنین از خدماتی که این کارگردان در عرصه ساخت سریالهای دینی و قصه های قرآنی داشته است، تجلیل شد و سید عباس عظیمی به عنوان مدیرعامل موسسه پیشکسوتان نیز در این دیدار حضور داشت و لوحی را به فرجالله سلحشور اهدا کرد.
سلحشور نیز در ادامه ضمن تشکر از حضور این هنرمندان یادآور شد: از بچگی توجه زیادی به توبه و قرآن داشتم. اگر تلویزیون و سینما را انتخاب کردم، به این دلیل است که این احساس و عاطفهای که برای دنیای امروزی است، دارای یک ریزهکاریها و توانمندیهایی است که باید از آن برای احیاء و ارشاد جامعه و اصلاح جوانان استفاده کرد.
وی افزود: صرفا ایفای نقش در سینما و تئاتر هدفم نبوده است و اگر تاثیر مثبتی نمیداشتم، هیچگاه این کار را نمی کردم.
این کارگردان سپس با اشاره به مجموعه یوسف پیامبر(ع) گفت: امکان ندارد یوسف پیامبر(ع) را ببینم و ارتباط عاطفی و روحی با آن برقرار نکنم. به دلیل اینکه این سریال برگرفته از قرآن و کلام خدا و تفسیر معصومین (ع) است.
سلحشور همچنین در پایان خطاب به جمع حاضر گفت: اگر گاهی کوتاهی کردم و در برنامهها و مراسم شرکت نکردم، به خاطر این بود که بعضی از برنامهها آنقدر که من دوست داشتم قرآنی و اسلامی نبود.
اسماعیل خلج در بخشی از این دیدار به آثاری که فرجالله سلحشور کارگردان آن بوده است، اشاره کرد و گفت: دل بردن از چنین آثاری شجاعت میخواهد و هیچ کار آسانی نیست و ساخت قصههای قرآنی و مجموعههای قرآنی به قدری مشکلات دارد که از یک انگیزه بالا باید برخوردار باشیم. به غیر از سواد بالا باید انگیزه بالا هم داشته باشیم و با هر مشکلی مبارزه کنیم تا بتوانیم آن کار را در سطح خوبی بسازیم. در همان سطحی که آقای سلحشور ارائه دادند.